Biker.hu Webáruház - biker.hu
Belépés
Hírlevél
Hírek
NiteRider 1100 sorozat
2018. április 11.
NiteRider 1100 sorozat
Biztonságban nem ismerünk kompromisszumot

 

 

NiteRider – BIZTONSÁGBAN NEM ISMERÜNK KOMPROMISSZUMOT

 

 

 

 

  - Fényerő

  - Akkumulátor
  (üzemidő, feltöltési idő, technológia/élettartam)

  - Ár

  Amikor kerékpárvilágítást vásárlunk, talá
  ez a három legfontosabb döntési
  kritérium, amelyet figyelembe kell
  vennünk.

  A megújult NiteRider LUMINA™ kollekció
  minden elvárásunkra optimális megoldást
  kínál.


 

 

HATALMAS FÉNYERŐ

A továbbfejlesztett CREE® LED-technológiának köszönhetően az elődmodellhez képest 30%-al megnövekedett, 1100 Lumen fényerő.


A CREE® ledek a legnagyobb fényerőt kibocsátani képes ledek, melynek erejét más típusú ledes lámpa még csak megközelíteni se tudja. Apró méret, nagy fényerő, alacsony fogyasztása és hosszú élettartam jellemzi, ezért a modern kor lámpáinak a CREE® led a legmegfelelőbb fényforrása. Rendszeres (napi több órás) használat esetén is, a led több mint 10 évet is kibír anélkül, hogy érzékelhető romlás következne be az általa kibocsátott fény erejében. A ledes lámpák stabil működéséhez elengedhetetlen a led alá épített apró áramkör beágyazási technológiája, melyben a NiteRider a világelső gyártó.
A Lumina™ OLED 1100 Boost és a Lumina™ 1100 Boost lámpa 6000 Kelvin színhőmérsékletű, CREE® LED-es egyedi tervezésű reflektorral működik, amelynek köszönhetően egy távolra mutató pontot is meg tud világítani, valamint széles fénysávot alkot. Az 1100 lumenes fényerő lehetővé teszi, hogy a legkülönbözőbb terepeken és körülmények között is biztonságban érezze magát a felhasználó.
A szilárd lámpatest borítása könnyű alumínium és Dupont® üvegszál erősítésű műanyag ötvözete, ami kifejezetten erőssé, teszi a szerkezetét.


AKKUMULÁTOR

A legmodernebb, több cellás Li-Ion akkumlátor gondoskodik arról, hogy a megnövekedett fényerő ne járjon az üzemidő lerövidülésével.


A Li-Ion minden előnyét kihasználva (tartósság, memória-effektus mentesség, hosszú töltésmegtartó képesség, könnyű súly, stb…) a NiteRider lámpák biztosítják a nyugodt kerékpározást, emelett innovatív technológiákkal (IntelliCharge™ töltés, ami felére csökkenti a töltési időt; USB-töltési lehetőség) könnyítik meg a használaton kívüli kezelést.


ÁR

Mindezt az elődmodellel megegyező áron kínálja most a Lumina™ sorozat.


Ezek mellett:

  • 5 fényerő-szint és 4 nappali villogó mód
  • az OLED multifunkcionális digitális kijelző részletes működési információkat, valamint pontos és valós idejű akkumulátor-információkat biztosít a Lumina OLED 9 különböző világítási opciójának százalékában. (Lumina™ OLED 1100 Boost modell esetén)
  • Vízálló (FL1 szabvány IP64)
  • Háttérvilágítású gombok az egyszerű kezelhetőséghez bármilyen világítási körülmények között
  • Illeszthető a szabványos és túlméretes 35mm-es kormányszerkezetre
  • A kormányszerkezetre és sisakra egyaránt szerelhető (tartozék)
  • USB töltőkábel szintén tartozék
  • mindössze 172 gramm

 

« Vissza a hírekhez

Nem kell többet tekerni a friss hírekért!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekről, eseményekről, kivételes akciókról!

A Biker.hu oldal ún. cookie-kat használunk szolgáltatásaink teljesebb körű biztosításához.
Elfogadom
Elfogadom
 
A
a jobb felső sarokban lévő kosárba került.
A kosárra kattintva a fizetés gombbal bármikor megrendelheti.
Már most megrendelem